Eventcache på Orre (Imit42 #6: Towel day)

25.05.2013

Jeg ble bedt om å være med på en eventcache i dag ettersom Rosating ikke hadde mulighet til å være med. Så jeg, Roseravn og mini reiste sørover mot Orrestranden for å være med på event!

Gjengen!

Vi var ikke de eneste som var interessert i å cache litt i dag. Det viste seg å være den internasjonale håndkledagen i dag. En tradisjon som startet med boka A Hitchhiker’s guide to the galaxies. For de som ikke har lest boka så er den vell verdt det.. For de som ikke gidder å lese boka.. Se filmen!

Det tok ikke lange tiden etter vi ankom stedet at loggboka ble sendt rundt for logging:

Logget!

Når det var gjort så fikk vi tildelt arkene med alle de nye cachene. 25 stk for å være nøyaktig. Ingen hadde blitt publisert ennå.. Dermed valgte vi å bare starte på toppen og rulle den sovende minien med oss rundt i sanddynene. Cachen vi tok var:

Jærkysten 1

Hintet gjorde at denne ble plukket opp enkelt og greit. Så langt var det ingen problem å dra med seg barnevogna rundt. Men jeg forutså en del problemer med de bittemå stiene som gikk videre. I horisonten så vi en hel haug med ungdommer som sprang fra cache til cache for å plukke FTFs.. Det ble med mange STFs i dag dessverre.

Jærkysten 1

Jærkysten 2

Jeg parkerte mini like ved og besteg den lille sanddynen for å finne den eneste busken på hele toppen. Cachen ble enkelt og greit lokalisert.

Jærkysten 2

Jeg antar at Jærkysten 3 og 4 ligger for nærme andre cacher ettersom de ikke er blitt publisert ennå. Vi har funnet dem, men vi har til gode å kunne logge dem.. Så når de kommer live blir de logget.

Jærkysten 5

Jeg er glad vi har en TFK Joggster barnevogn. Den klarer å komme seg over alt! Til nå har vi våre inni skogen, mellom sanddynene og over gjerder. Småen sover ennå.. Så vi plukket frem cachen i ro og fred:

2013-05-25-07

Jærkysten 6

Nå begynner det å lages lyder fra vogna. Vi hører ‘tittei’ fra vindbrekkeren til vogna mens vi nøster frem cachen. Til nå har dette gått ganske rakelig.

2013-05-25-08

Jærkysten 7

Småen er blitt ganske fascinert av alle fargene i naturen, spesielt blomster. Så han vil ha alle blomstene han kommer over.. Det gjør at jeg og Roseravn har sjanse å finne cachen mens han studerer disse fargerike gjenstandene.

2013-05-25-09

Jærkysten 8 (Mystery)

Vi har litt skeptisk når vi så klatring i beskrivelsen. Men vi tenkte å ihvertfall se hvordan treet ser ut. Må jeg lengre opp en midten av treet så var planen å bare dra videre. Heldigvis var ikke det tilfellet.

Jærkysten 9

Cachen lå ikke så alt for langt opp i treet:

2013-05-25-12

Til og med småen kunne se hvor far var:

2013-05-25-13

Jærkysten 9

Denne fortjener en favoritt. Har aldri sett på maken. Vi lo litt når jeg med et skeptisk tryne drog frem cachen. Av hensyn til cachen ble ikke selve cachen tatt bilde av, kun loggen.

Jærkysten 9

Mini klarte ikke å tro sine øyne.. alle de blomstene.. Det var da jeg fant ut av en ny type barnevakt.. Jeg ba han telle blomstene (du hørte bare en.. to.. fem.. ellelle.. osv):

2013-05-25-15

Jærkysten 11

Nå var vi tilbake til bilen og kjørte  mot denne cachen. Dessverre tok vi en spansk en og kjørte inn på et område som kun var tillat for de som hadde avtalt. Vi tenkte at det ville ikke ta for lang tid å plukke cachen å komme videre. Det var riktig.

2013-05-25-16

Jærkysten 12

Denne lå en god 300m + fra forrige cache. Vi parkerte på det ulovlige området og sprang bort med bæremeis for å plukke denne før vi ble fint bedt om å komme oss av bondens område. Heldigvis ble cachen enkelt lokalisert og vi fikk komme oss inn på lovlig område.

2013-05-25-17

Jærkysten 13 (Letterbox)

Nytt favorittpoeng! Litt for den fantastiske loggepennen og litt til for at dette var en Letterbox cache.. Trenger slike sårt til statistikken min.. Jeg trodde ikke mine øyne når jeg så størrelsen på cachen. Vi logget og la igjen fingeravtrykkene våre. Vi kan bare håpe at fingeravtrykkene ikke blir brukt til noe ymse..

2013-05-25-18

Nå ventet hjemmelaget pizza hos gamlingene. Kona kommer av vakta om 2 timer og mini trenger et bad. Travel ettermiddag! Jeg kan anbefale å ta turen ned til Orre for å vandre litt rundt og plukke cacher. Det var litt av en opplevelse. Men så var vi heldig med været.. med unntak av litt vind da..

// Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s