7 responses to “Powertrail Stokkalandsvatnet del 2

  1. Jeg undres på hva team Rosfort har i den stappfulle sekken… Er det reserve-cacher til å plassere ut i tilfelle noen blir mugglet? Eller kanskje en tredje powertrail??? :)

  2. Det er faktisk begge deler, grunnen til av jeg var rundt forbi her idag var å rette på koordinatene til en av de siste cacher også hadde jeg holdt på å legge «litt» flere cacher ut et andet sted i Stavanger!;o) men de bli først publisert engang i neste uke!;o)

  3. Man kan jo aldri få for mange cacher, så tiltaket hilses velkommen ;)

    Jeg lurte en stund på om sekken var stappfull av disse små røde fitness-strikkene som etterhvert begynner å bli en slags signatur på Team Rosfort sine cacher :)

  4. Ja, de to powertrailene har våre flotte tiltak som ønskes velkommen tilbake. Jeg forstår ikke helt hvor du har fått alle de hundrevis av treningstrikkene, er Team Rosfort hovedsponsor?

  5. Min familie i Danmark er veldig flinke til å samle inn bytte ting vi bruker i geocaching, så de godt 100 treningstrikkene som der er brukt på de to PT. her er noen som jeg hentet gratis, de skulle endelig hadd været kastet men vedkommende jeg fik dem av mente det var bedre de gikk til geocaching frem for å rykke rett i søppelet, så hovedsponsor er nok så mye sagt jeg har bare fraktet dem fra Danmark til Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s