Team BR er utvidet med ett medlem

Det siste jeg blogget var en liten tur til Ålgård, mandag 25. juli 2011. Dagen etterpå valgte jeg og Bergitte å ta en liten tur nord mot Haugesund for å ta noen cacher på Bokn og Aksdal. Før vi reiste la jeg inn nummeret til fødetelefonen.. bare sånn  i tilfelle.. Det var ikke mer enn 10 dager til termin.

Denne turen blir blogget i løpet av morgendagen.

Når hun hadde 9 dager til termin hoppet vi i bilen og reiste sør mot Eigersund. Det var ikke snakk om å ta det med ro på noen måte. Det ble tatt cacher langs hele kysten ned til Eigersund og litt rundt i Eigersund området. Vi firte oss over til øyer i tengselva, opp på hauger og langs lange strender for å ta cacher.

Denne turen kommer etter bloggen av turen til Aksdal.

Torsdagen kom og vi brukte dagen til å slappe av, jeg hadde en ettermiddagsvakt på jobb. Alt var som det skulle være.

Så kom fredagen, jeg reiste på jobb igjen. Jeg var selvfølgelig ikke tilgjengelig på telefon en times tid, da gikk vannet.. 8 dager før termin. Da gikk turen rett til sykehuset, fikk sjekket at alt var greit, men ble sendt hjem igjen. Riene var langt fra hverandre hele fredagskvelden.

Riene kom nærmere og nærmere så vi reiste inn til sykehuset igjen lørdag. Da ble vi sendt rett til et føderom. Det skulle ta 11 timer før lille Elias kom til verden kl 03:51 natt til søndag 31.07.2011.

Så hvis dere leser alle disse kjerringrådene om hvordan å få fødselen i gang, her er mitt:

«Vil du sette i gang fødselen før tiden, reis og ta 60 cacher på to dager». – Team BR

Nå venter geocaching-jedi treningen på lille Elias. Hans første cacheevent er neste lørdag når,

Sjernarøyane grill og cache

arrangeres. Vi gleder oss.

// Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s