To små klatreturer

Søndag 24.07.2011

I dag var planen å ta en klatrecache på Madlasandnes. Vi hadde våre her noen ganger og misslyktes hver gang. Men værmeldingen meldte at i dag skulle alle kattene og hundene i hele stratosfæren komme fallende ned, dermed ble det litt avventende til klokka ble 15:30. Været så ikke så aaalt for gale ut så jeg durte hjem for å bytte til cacheklær mens Petter spiste middag.. På vei til Sandnes ble jeg møtt av den største mørkeste skyen jeg har sett på en stund…

Jeg ringte Petter for å gi beskjed at vi hadde ikke lenge før ‘the cloud of doom’ var over oss og vi vil ikke klare å se foran oss.. Vi møttes opp ved parkeringen på,

Madlatua/Madla hill, Stavanger

Når vi endelig møttes kom den over horisonten:

Den så ikke bedre ut fra toppen:

Vi beveget oss ned fjellveggen til vi kom til der vi trodde var nullpunktet. Akkurat når vi ankom satt regnet i gang.. Det var akkurat som å stå i en dusj.. Jeg er glad jeg hadde på meg regnjakke og cachebuksa. Takket være litt refleksjoner fra det skarpe lyset, klarte jeg å dra frem cachen fra det lille gjemmestedet sitt.. Jeg ble ganske fornøyd der jeg stod i regnet:

Vi fikk logget cachen:

Takk til Rotis for en utfordrende cache, jeg må innrømme jeg var på rett plass første gang.. Cacheinstinktet tar aldri feil.. Nå kjørte vi videre rundt til Tananger:

Det regnet..

Vi stakk innom en cache som Petter ikke har,

Tananger Kirke

Jeg droppa en trackable oppi mens Petter logga, nå bar turen til min gamle fiende,

Hollow rock

Som vanlig geocache-parkerer jeg:

Denne cachen tok det nesten en måne++ før folk begynte å finne den, jeg var en av de som prøvde seg uten hell.. Både jeg og Bergitte har klatret opp og ned denne fjellsiden uten hell.. Men i dag var jeg sikker på at vi skulle finne den.

Denne cachen har jeg på watch-lista mi og jeg var helt sikker på å ha sett Petter logge denne for en stund tilbake, så jeg tenkte jeg skulle lure litt hint ut av han.. Men det viste seg at han aldri hadde våre her før.. dooh. Steinene var glatte som vanlig, vi begynte på topp og klatret ned.. Ingenting der så vi jobbet oss opp igjen.. Litt frem og tilbake, litt opp og ned.. så plutselig tar Petter den frem.. WOAH. Endelig!!

Jeg var klamret inntil fjellveggen mens jeg logget:

Mens Petter holdt kapselen som loggen lå inni (til info: Dette er IKKE cachen, dette er kun beholderen som er inni microcachen):

Takk til Fidelix for en ganske utfordrende cache, denne var på topp tre av mine most-wanted-caches. Nå kan jeg ta den av og gjøre plass til noen andre som irriterer meg..

Vi gav oss allerede her da neste cache var såpass langt vekke og vi var allerede gjennomvåte, så det var det for i dag.

// Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s