Søndagscaching

Søndag 17.07.2011

Dagen i dag var preget av gangsperr fra sykkelturen i går og det faktum at jeg måtte jobbe. Da hjalp det at Bergitte tok initiativet og stakk opp for å ta den første for dagen,

Synet av Vedafjellet

Hun drog med seg Christofer fra Team Weifa opp igjennom Sandnes:

De gikk slavisk etter nullpunktet:

Og fant den egentlig ganske lett:

Takk til norge20 som fikk lagt ut nok en cache i Sandnes området. Om den var verdt tre i vanskelighetsgrad kan andre vurdere.

Jeg satt på jobb til klokken 23:30, mens jeg satt der kom PetterR inn og fortalte meg at,

Old Stavanger Stadium – Gamle Stavanger Stadion

var tilbake. Vi møtte jo Jørgen dagen før på Ynglingen.. dette må ha våre den andre cachen han sko fikse. Jeg durte ut når jeg var ferdig på jobb for å ta den før den forsvant igjen. Vi hadde fått et tips av Team Weifa hvor den skulle være.. Det viste seg å være helt feil. Den lå der jeg trodde den skulle ligge. Jeg fikk tatt den ned og logget den:

Great success! Fikk jeg fjerna den fra annoying lista etter det tredje forsøket. Takk til Jørgen som tok seg tid til å fikse opp i denne, jeg mistenker at folk legger den oppå det flate partiet, i stede for å sette den inntil metallet sånn at den henger fast. Så til de som ikke har den ennå.. SPRING Å TA DEN FØR DEN FORSVINNER IGJEN..

Nå er jeg trøtt.. God natt.

// Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s