Sommeren i Sandnes dag to

Torsdag 14.07.2011

Det ser ut til at varmen ikke gir slipp med det første, og vi går inn i dag to av årets sommer. Vi var innom sykehuset i dag for å skrive oss inn, siden det ikke er mer enn en tre uker ++ før Team BR blir Team BRE, etterpå tok vi en aldri så liten cachetur for å rydde opp i nærområdet rundt sykehuset. Det hele startet med,

Jarlabanen – #petterr

Vi leste igjennom loggen på denne og fant ut at det bare en som har funnet denne og det var av Fidelix, etter han snakket med far til Petter (cacheeieren). I tillegg hadde Team Bellesen og 2Olsen hatt problemer her.. Men vi tenkte vi skulle prøve oss, det var ikke lange biten vi måtte kjøre fra sykehuset til parkeringsplassen:

Det var heller ikke lange biten jeg måtte gå før jeg var på nullpunktet.. ish:

Men etter en god halvtime var jeg redd 2Olsen eller noen andre som hadde prøvd seg hadde våre uheldig og har ødelagt cachen, så jeg ringte cacheeieren for å få et hint. Da dukket den raskt opp ja:

Den er markert med 2.5 i vanskelighetsgrad, jeg kan lett se for meg at 4 er litt mer eksakt. Denne var ikke enkel, men veldig kreativ. Takk igjen Petter for en utfordrende cache. Nå tok vi turen til en cache jeg har hatt DNF på før,

Mineralvannfabrikken Nordstjernen

Jeg var her for to uker siden og prøvde meg. Det ble mye graving i steinhaugen inni skogen og flytting av møbler (jepp, det var en recliner inni skogen der..). Jeg logga DNF og spurte Petter kor i alle dager han fant den. Hintet hans gjorde at vi slapp å logge nok en DNF.. Btw dette er min «kom igjen…» pose:

Kom an, den var nesten 11 meter av nullpunktet… Vi åpnet den og fikk logget:

Endelig fikk jeg strøket denne av lista av cacher som irriterte meg. Nå tok vi turen inn til Stavanger sentrum for å ta,

Jærbanen-Stavanger stasjon

Sist jeg var her måtte jeg lete i regnværet. I dag hadde vi i flott vær og best av alt.. ingen satt på benken.. så det tok ikke lange tiden før jeg satt fornøyd og logget:

Nå gikk vi bort til,

Christian Bjelland

Å gå opp trapper i det flott været satt Bergitte i mega cache-hunt-mode og fant den med engang:

Hun nekta å gå trappene ned igjen, så vi tok den lange veien ned.. Nå kjørte vi bort til en anne cache som irriterer meg litt:

Old Stavanger Stadium – Gamle Stavanger Stadion

Team Weifa gav oss et ganske godt hint, men allikevel gikk det dårlig:

Hater DNFer.. Jeg fikk beskjed ganske eksakt hvor den skulle være, så jeg logger at den er borte.. FIX PLX! Så var det den siste for dagen,

Trafoen på Madla

Dette er Lyse’s andre geocache. FTF sertifikatet var en ipod nano igjen. Dessverre satt jeg på jobb når denne ble publisert, så den endte opp i hendene til NinjaCarr (grr). Team Weifa var noen minutter etter og fikk STF. Hintet var «Hageredskap» og GPSen skulle ha oss langt inn i skogen (89 meter er langt!!):

Hintet var det som gjorde at jeg fant den egentlig ganske raskt. Bergitte måtte gå ut fra dette området siden hun sank ned i gjørma:

Enkelt og greit funnet. Det var en grei cachetur i det flotte sommerværet, men nå trenger jeg en god latter.. så jeg setter på den siste The Lonely Island sangen:

Eg stemme for Michael Bolton > all, jepp.

Da går jeg og legger meg siden jeg har nattevakt i natt. Happy hunting!

// Rune

4 responses to “Sommeren i Sandnes dag to

 1. Bra å få plukket de av kartet!
  Mineralvannfabrikken Nordstjernen har jeg selv prøvd på, men GPSen ville ha meg på ca 5 forskjellige nullpunkter. Greit å vite hva jeg skal se etter neste gang ;-)

  Old Stavanger Stadium – Gamle Stavanger Stadion har jeg også lyst å få tatt. Men at du ikke finner den med ekstra hint, så lover det ikke bra.

  • Mineralvannfabrikken var godt gjemt, det var bare at den mangla hint og koordinatene var helt på jorde akkurat som du opplevde Hallvard. Satser på at t0bbi fikser den :)

   Eg konkluderte med at old stadion er vekke :(

 2. Gullfine den filmen/musikkvideoen du hadde lagt te :-P Ang. Mineralvannfabrikken. Ma ta det litt chill på dissingå av cachen, e jo bare t0bbi sin andre (men ja kanskje an sko fått seg et hint). Blir det bare negativitet rondt cachen ans så gidde an kanskje ikkje laga flerne. (NB litt skrøyd for bra historie hadde jo våre på sin plass syns eg!!)

  • Joda, historien var bra den og lokasjonen var bra. Cachen i seg selv var kreativ og lurt gjemt.

   Ang «dissingen» ville jeg sagt jeg holdt greit tilbake siden det er t0bbis andre cache som du sier. Hadde noen andre lagt den ut ville jeg sett på cachen som utfordrende, men siden tobbi er såpass ny antar jeg med engang at han har gjort noe feil. Det er helt naturlig, spesielt når småting mangler.

   Det er ikke ønskelig at han skal slutte å legge ut cacher, bare at han lærer av feilene han gjorde på de første. Gudene vet jeg gjorde mange feil på mine første og fikk høre det side opp og side ned i loggene. Det kan virke som «dissing», men etter en stund så jeg på det som konstruktiv kritikk og tenkte meg litt om før jeg la ut nye cacher.

   Gå inn og les loggen på Kirkegård cachen min feks, jeg tar det inn det som blir sagt, og viktigst av alt, jeg tar det ikke personlig. Folk ønsker en kjekk og positiv cache opplevelse. Av og til kan frustrasjonen ta overhånd og noen kommentarer som virker personlige kommer ut. Som oftest er de ikke det.

   Så tobbi, keep up the good work. Hvis du tar kommentarene mine personlig beklager jeg det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s