Sykkel #1 til #10 + Bonus-cache

Lørdag 09.07.2011 kl 11:15 og ut

Jeg våknet i dag 11:15 og sjekket telefonen. Ryktene tilsier at i dag skulle DuckIsLate publisere en del cacher som skulle tas på en sykkelsti en eller annen hemmelig plass. Jeg var på vei til kjøkkenet for å finne en kopp kaffe og kanskje litt frokost når jeg plutselig hørte epost lyden, WOAH 11 nye cacher (trykk på bildet for å forstørre):

Herregud!

NinjaCarr tar sikkert alle cachene!

Panikk!

Plutselig får jeg en telefon fra Christofer, at Eric sa vi måtte komme oss avgårde. Eric og Therese (EHS&TS) var midt i Sandnes når disse tikket inn. Jeg tok på meg den mest awesome shortsen noen gang, sykkel-jakken, hjelmen og FYRTE AV GÅRDE:

Sykkelturen

Jepp.. vi hadde max hastighet på 78,7 kilometer i timen, tror ikke jeg brukte bremsene engang på vei ned til,

Kodenavn: Sykkel # 10: Luravika

Her hadde Hnygard logga for to dager siden O.o, whaat? Er det ikke regler mot å logge cacher før de faktisk blir publisert? Uansett, jeg skrev 2nd to find (2TF) etter EHS&TS som tok FTF @11:41. Vi skrev ned nummeret til bonus cachen og fyrte avgårde mot,

Kodenavn: Sykkel # 9: Lura

EHS&TS hadde våre her allerede.. grr.. Det viser seg at de kjører til disse sykkelcachene.. En ting er sikkert, vi skal ta disse joksefantene igjen! ;D. Etter vi noterte nummeret gikk vi til neste,

Kodenavn: Sykkel # 8: Gausel

Tredje 2TF etter EHS&TS. Enkelt funnet… noterte ned nummeret og videre,

Kodenavn: Sykkel # 7: Jåttå

Fjerde 2TF.. Denne hang ikke der den skulle, så vi logget den og hang den opp igjen. Videre,

Kodenavn: Sykkel # 6: Hinna

Femte 2TF etter EHS&TS.. Hvor i alle dager er de i løypa?! Videre,

Kodenavn: Sykkel # 5: Hinnasvingene

Se der ja! Vi kommer ned bakken og ser Eric logger cachen. Eric hadde sagt at han ikke kunne hente oss i Sandnes for de var ‘syke’. Etter de hadde logget så sprang de avgårde i ekte Usain Bolt fart.. Syke ja! o-k!

Jeg og Christofer logger cachen og la den på plass, noterte ned nummeret og fyrte mot,

Kodenavn: Sykkel # 4: Vaulen II

FTF @12:40 (?) Endelig! Vi regnet med at EHS&TS gikk rett til #1 så vi måtte kjøre på sånn at vi fikk mer FTFs. Noterte ned nummeret og fyrte mot,

Kodenavn: Sykkel # 3: Vaulen

FTF @12:45 (?) Litt utfordrende cache siden vi måtte klatre, men vi fant den uten problem. Men vi måtte raske på sånn at EHS&TS ikke tok neste også, så vi noterte ned nummeret og reiste mot,

Kodenavn: Sykkel # 2: Mariero

FTF @12:50 (?) Denne var den vanskeligste, uten tvil. Vi forstod ingenting av hintet og gjettet oss frem til en plass. Da sier Christofer at han tror han ser den, men den er helt umulig å nå. Så jeg flyttet ganske mange store steiner i gjerdet for å se om det faktisk var cachen. Når vi innså at det var det så satte jeg armen inn:

Det var såvidt jeg fikk hånda inn mellom alle steinene der den lå :( Vet ikke om det var med vilje så vi la den på plass igjen. Men når vi syklet forbi igjen etter #1 så måtte jeg fortelle EHS&TS hvor den lå. Så han la den litt lettere tilgjengelig og ikke så langt inni veggen. Hvis det er meningen den skal ligge så langt inni må cache eieren gå tilbake og fikse dette.

Nå var det den siste cachen som manglet,

Kodenavn: Sykkel # 1: Hillevåg

2TF etter EHS&TS rundt 12:55 ish. Etter vi hadde alle tallene satt vi de sammen så vi fikk lokasjonen til den siste. Vi møtte da EHS&TS på #2 som nevnt tidligere, vi avtalte å møtes ved #10 siden bonus cachen selvfølgelig er videre fra der vi starta. De manglet noen av tallene, så de ville bli med oss, så vi syklet tilbake til start for å finne,

Kodenavn: Sykkel BONUS-CACHE

FTF @13:30 (ish). Bildet jeg tok fra denne er alt for avslørende, så jeg lar det være å vise det her. Nå var jeg og Christofer fra Team Weifa fornøyd med dagens fangst:

Vi fikk fire FTFs, mens EHS&TS fikk syv, men hvis du teller med bonus cachen, som de ikke hadde tallene for å finne, men var med å finne så fikk de åtte. Vi reiste bort til Kiwien og handlet litt energi siden jeg og Christofer var helt tomme:

Jeg, i den fantastiske nye buksa mi:

og Christofer:

syklet hjem etter en lang lang sykkeltur :D Takk for et flott cacheslipp DuckIsLate. Alle cachene var kanon bra koordinater på, bra hint og var lagt i flotte omgivelser. Denne sykkelturen kan anbefales.

Nå reiser jeg hjem og vasker buksa min, med FTF sertifikatene ennå i lommen… Ble de ihvertfall reine.

// Rune

5 responses to “Sykkel #1 til #10 + Bonus-cache

  1. Grrr.. våknet på Randøy i morges når mobilen begynte å skrike om disse. Litt for langt borte til noe FTF-sjanse. Så, nice work :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s