Luravika av Lyse AS

Lørdag 25.06.2011

Luravika

Denne cachen ble publisert av Lyse AS som et tiltak for å få vise at Lyse ikke bare satser på fornybar energi og teknologi. Når den ble publisert ble den lagt ut med en Ipod Nano som FTF gave som Snickers666 fant:

June 22 by Snicker666 (652 found)

{*FTF*} @ 22:50
Var akkurat på vei ut døra da jeg fikk en mail og deretter en melding fra en venn med teksten «gogogo» å da skjønte jeg at det bare var å snu og hente en penn. Så jeg gjorde det. Så løp jeg bort til cachen som ikke lå så mange hundre meter fra huset mitt. Gikk rett på cachen. Tok den ut, logget. Pakket cachen på plass. Så tok jeg meg tid til å lese beskrivelsen. Takk for flott FTF gave :-D digger Lyse og at dere er med på alt som er moderne og kult! Masse creds til dere for å følge med på geocaching! 
TFTC!

Jeg kom her etter jobb og skulle ta denne som min daglige cache, ingenting er som å rote i et steingjerde etter jobb:

Heldigvis var det noen sjokolader igjen til meg:

Nom nom.

Takk til Lyse som tar ansvar for å få folk ut av stolene, pr dags dato er det 25 geocachere som har tatt denne. Bra initiativ.

// Rune

2 responses to “Luravika av Lyse AS

  1. Hehe.. kjekk blogg :) Flaxen sto meg bi på denne. Ha en fin dag Rune

    Joar aka Snicker666

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s