Da hadde jeg tid til å blogge litt, Napoleon

Aah som tiden går.

De siste to ukene har våre de mest hektiske dagene så lenge jeg kan huske. Det hele begynte med en helgetur til København, Danmark med Rosating (Kathrine, søsteren min) deretter ble det ca 4 timer søvn før vi kjørte ned til Kristiansand og tok båten over til Danmark igjen. Denne gang skulle vi på barnevogn handletur i Kiel / Flensburg.

Nå har jeg endelig fått satt meg ned, har en god kopp kaffe og skal skrive om de siste funnene vi har tatt.

Onsdag 15.06.2011 kl 16:00

Napoleon

Jeg hadde litt problemer med å sovne natt til denne dagen. Da valgte jeg å drepe noen timer med å løse denne.

Heldigvis leste jeg loggen og så at LHV11 hadde prøvde avanserte ting før han måtte innse at den ikke var så avansert så han hadde trodd. Okey, godt råd. Etter litt magi i Excel dukket koordinatene opp, etter jobb den dagen gikk jeg til nullpunktet og fant cachen:

Da jeg skulle røske denne frem stod det en bil foran. Følte meg relativt teit når jeg drev å lurte rundt her kl 16:00 når alle i dette området kom hjem fra jobb. Men jeg trengte dagens cache, så jeg gav ikke opp:

Fikk logget den, glad og fornøyd. Takk til Rotis nok en interessant oppgave.

Det var det for denne dagen, mer poster kommer om et øyeblikk.

// Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s