På vei te kiel

image

Da sitter Team BR i ferjekø i Kristiansand. Vi tok ut klokken 02.30 i natt for å stikke innom webcam cachen i Eigersund og webcamen her på nydelige sørlandet. Slår aldri feil, vi kommer innfor kommunen til Kristiansand og bam, sol.. hmm. Urettferdig..

Er litt usikker på om vi gjorde webcamen her i Kristiansand riktig, men vi har ihvertfall nok bilder herfra. Den var ikke så lett å finne for en som ikke er så kjent her. Vi parkerte litt ymse, men vi var tilbake til bilen før noen la merke til det.

Er i Danmark (igjen) om en 4-5 timer, snakker vi 100% av alle fylkene i Danmark i løpet av de neste to dagene? I submit yes!

//Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s