På vei hjem fra Danmark

Sitter nå på Kastrup, i Diners lounge og nyter ei øl.

Har akkurat brukt ei helg på å vandre Københavns gater for å finne noen cacher sammen med Rosating (Kathrine, min søster). Garminen hennes viste at vi gikk 9 kilomter på fredag da vi fant 9 cacher og DNF’a 1, 44 kilometer på lørdag der vi fant 41 cacher og DNF’a 4 og 11 kilometer på søndag (idag) og fant 13 stk og 3 DNF.

Jeg sitter med listen over cacher jeg må logge… og tenker:

Meh…

Tror det holder med å holde glasset mitt fult og beina over bakken akkurat nå. Jeg får logge og poste i morgen når jeg har litt bedre tid. Fieldnote lista får grine frem til da.

Flott tur må jeg si, ganske ok hotell (selv om jeg var litt skeptisk med engang). Med ok så mener jeg at jeg ikke ble ranet selvfølgelig. Ganske billig med dags-pass på metro og buss i København, vi fløy rundt som høns uten hoder for å prøve å finne alle cachene.

Taktikken var enkel. Mystery og multi-cacher? neitakk! Traditionell, virtual, whereigo og letterboxes, de skulle vi lete etter. Vi endte opp med kun en virtual, resten traditionell tho. Jaja, da har vi noe å ta neste gang.

Jeg får legge meg tilbake i de behagelige lounge stolene og nye tuborgen min før de kaster meg ut i 21:00 tiden.. Flighten går ikke før 22:50 så jeg har tid tid, woah.

// Rune

5 responses to “På vei hjem fra Danmark

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s