Sommerslipp 2011

Aaah sommer, den perfekte tiden til å geocache.

Har akkurat tatt en grei runde rundt Sandnes / Stangeland for å legge ut 7 av 17 nye geocacher som skal publiseres til sommerslippet. Når spør du?

Torsdag 2. juni 2011 (Kristi Himmelfartsdag)

Det er LHV11 som har tatt ansvar, mistenker det har noe med at det er en helligdag å gjøre.. Han har satt igang et stort prosjekt for å få ut en del cacher denne dagen og sendt epost til alle som nylig har tatt cachene hans for å gjøre oppmerksomme på denne dagen. Vi har koordinert sånn tre kvartveis om cacheområdet og alle cachene er bestilt på geocaching.com så vi ikke opplever at cachene krasjer med hverandre. Men alt i alt ser det veldig bra ut.

Sånn går det når du gjør klar 17 cacher til publisering:

Her er det litt av hvert, men for det meste regular bokser. Vi vil sørge for at mesteparten av disse skal være klar til sommerslippet og jakten på de fantastiske FTF vimplene som ligger oppi mesteparten av cachene får starte.

Vi håper mest mulig kan komme ut og gjøre dette sommerslippet minnerikt, og ønsker alle lykke til i jakten på First To Find sertifikatene.

//Rune

Oppdatering 28.05.2011 kl 19:07, epost fra LHV11:

Her kommer en oppdatering for cachene som vil bli publisert på Himmelspretten den 2. juni.

Hvis alt går som det skal, så kommer en større publisering av cacher klokken 10. Det vil da bli publisert 35 cacher som jeg har lagt ut. Senere på dagen har Team BR lagt opp til publisering av ytterligere 17 cacher i Sandnes-området, se Team BR sin flotte geocachingblogg for nærmere info: https://ingvaldsen.nu/2011/05/28/sommerslipp-2011/ . I tillegg til dette har jeg selv mellom 5 og 15 cacher som jeg kommer til å sende inn til vanlig fortløpende publisering. Tidspunkt for disse cachene får bli som det blir, de kan komme på løpende bånd, eller kanskje kommer de ikke før en dag eller to senere, det vil være avhengig av når reviewerne finner det for godt å publisere disse.

Den 2. juni kommer til jeg befinne meg i nedre del av parkeringsplassen ved Kongeparken (N 58° 46.700 E 005° 50.300 for de som trives best med koordinater som stedsangivelse) fra litt før klokken halv ti og fram til cachene er publisert. Herfra er det kort vei til mange av cachene og utrykningsmuligheter i flere retninger :) Når de første 35 cachene publiseres, kan cachebeskrivelser på disse fås på papir eller overført til GPS (Jeg tar med meg PC hvor jeg har cachene liggende klar i GSAK, slik at de lett kan overføres til GPS). Det er selvsagt fullt mulig å sitte hjemme og reise avgårde på normalt vis når melding om nye cacher tikker inn, men jeg har valgt å annonsere et denne litt utradisjonelle varianten med å annonsere et «oppmøtested» av flere årsaker:
– Å få hilse på andre geocachere er alltid hyggelig
– Gi flere folk mulighet til å delta i FTF-jakten selv om de ikke bor rett i nærheten av der cachene er
– Å laste ned cacher/koordinater til GPS hjemmefra kan være litt knotete hvis man skal gå inn på hver enkelt cache og laste cache for cache inn på GPS, eller på andre måter få med seg alle koordinatene før man stormer ut døra. Derfor tilbyr jeg utdeling av beskrivelser og koordinater til cachene, slik at det bare er å komme seg avgårde i en eller annen retning når cachene publiseres, uten å måtte dille for mye med å få meg seg koordinater osv.

Det er ingen problem å dele cachene opp i mindre ruter for de som ikke vil ta alt på en dag. Dermed kan man også gjøre turen litt mer familievennlig hvis noen har barn som ikke orker å gå så veldig langt. De som vil gjøre rent bord og ta alle cachene, må være forberedt på å gå en del kilometer, så godt fottøy er å anbefale!

OBS OBS:
De som vil ha cacher overført til GPS, må selv sørge for å ta med kabel for pc-tilkobling. Jeg bruker Garmin Oregon og har kabel til denne, men hva slags overføringskabel andre GPS-typer bruker, har jeg ingen kontroll på!

10 responses to “Sommerslipp 2011

 1. Det var jo ein fin stabel av nye bokser. Eit ikkje heilt ukjent syn :)
  Ser fram til 2. juni. Høyrest ut til at det kan bli eit skikkeleg «cache frenzy»!

  Dette blir gøy

 2. Høres ut til å kunne bli en travel cachedag gitt, kjekt!! Men nå slipper jeg å prøve på FTF på lhv11 sine da, og det hjelper jo ;)

  • Jeg vurderte å lage event i tilknytning til dette cacheslippet, men droppet det av flere årsaker, blant annet tidspress for å få cachene ferdig.

   Men jeg har allerede tenkt på et sted i løypa hvor jeg kan stille med pølser og forfriskninger, så det skal jeg ordne! :)

   Team BR får ansvar for at vi får en «tørrere værtype» enn det dagen i dag har gitt oss :)

 3. Dette ser bra ut!

  For de som eventuelt ikke har fått informasjon om mine cacher som slippes denne dagen, så er kortversjonen at jeg har lagt ut 35 cacher som skal publiseres klokken 10. De som vil ha cachebeskrivelser på papir eller direkte overført fra pc til GPS, kan stille på nedre del av parkeringsplassen ved Kongeparken hvor jeg vil være tilstede fra ni-halv ti tiden denne morgenen. Herfra er det forholdsvis kort vei til målet, for de som måtte ha det travelt med å finne cachene ;)

 4. TYPISK at det er dagen for utvask av leiligheten før overtakelse….Spørs om ikke EHS må få vaskefri vi som har vært så flinke til FTF i det siste.

 5. Oooohohhohoo dette blir koselig! :D
  Satser på å få fri fra pakking og flytting og rengjøring til å bli med på dette!

 6. Hey, 35+17 cacher på en dag?
  Blir nok en ganske travel fridag for endel da.
  Og ja, jeg stiller, og skal se om jeg får med meg noen flere her nedefra Okka By. :)

 7. Kjekt å se at det ikke er bare nano og microer :) Blir nok neppe å delta da vi får besøk fra utlandet. Men kjekt tiltak none the less. Kanskje sette mobilen på lydløs ? :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s