Dagens fangst: Tronsholen, Sandnes

11.05.2011 kl 11:50

Siden vi ikke fikk Casa del DuckIsLate i går, reiste jeg ut for å ta denne i dag.

Det er ikke mange cacher som gjør meg irritert, dessverre var dette en av de…

Jeg kjører mot cachen og se på kartet på GPSen at det er to veier opp, cacheeieren har valgt å ikke ha med parkeringswaypoint, så det ender slikt:

Heldigvis var dette foran et noderom, så hadde Lyse dukket opp og våre litt små hissig, så hadde jeg klart å snakke meg ut av det. Utrolig uheldig at jeg ble tvunget til å parkere der, spesielt når jeg går rundt hjørnet og finner:

Vær så snill.. ha med parkeringswaypoints, spesielt midt i et boligområde..

Jeg vandrer litt på toppsiden:

Og jeg vandrer litt i mellom:

Og til slutt ville GPSen ha meg opp i andre etasje her:

Så jeg går opp, ned, rundt.. overalt basicly. Den skal være en nano, så jeg tafser på alt som er av metall og håper til at ingen kommer ut av døra og spørr hva i h***et* jeg driver på med. Dessverre, til slutt så gjorde det det.

Jeg kommer ut av området og inn i mellom husene igjen, der kommer en nabo ut i bare et håndkle og lurer på hvorfor i alle dager det kommer så mye folk her hele tiden. Spesielt hvorfor folk går inn der (se bildet ovenfor) da det skal være visning der i den nærmeste fremtid..

Jeg forklarer at jeg prøver å finne noe som heter en Geocache, men eieren av cachen har ikke gjort det enkelt når nullpunktet er inni et hus. Hun peker på stolpen og sier: det henger noe på den… Se der ja..

16 meter av nullpunktet finner jeg en liten nano, jeg logger og henger den på plass igjen.. for så å gå tilbake til bilen litt små irritert.

// Rune

4 responses to “Dagens fangst: Tronsholen, Sandnes

 1. GAAAD denne cachen hørtest DRIIIIDD ud!!!

  Men sån udenom d åpenbara.

  Kjenne d kunne våre kjekt om du hadde laga t sånn at headingen på innlegg retta mot en spesifikk cache va link t cachen på geocachingsiå.
  Spesielt denne, så kunne eg ha klikka innpå å sett at heey, her må eg passa på…

  … bare en tanke.

 2. Ooops, har glemt å legge inn link :) i fix.

  Med det sagt så har cacheeieren sendt meg en epost og informert om at den er flyttet og GPS koordinatene er bedret. Så den skal være bra nå :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s