Velkommen til nok en geocachingblogg

Første innlegg, whey!

Får begynne denne bloggen med litt informasjon.

Dette blir en blogg som kommer til å dekke geocaching turer til Team BR. Teamet består av meg, Rune, og min bedre halvdel Bergitte. Den første cachen vi tok var 22. mars 2010, men det skulle ta nesten fire måneder før vi skikkelig startet å geocache. Da brukte vi telefoner for å finne frem til disse cachene, geocaching iphone app og c:geo til android.

Pr dags dato har vi 611 geocacher og mer blir det. Dermed blir det fokus på fremtidige cache turer, men det kommer tilbakeblikk til gamle turer med litt historier rundt turene og de som var med på dem.

Målet blir å presentere geocaching til folk som ikke har hørt om det før og gi et innblikk i denne friluftshobby.

// Rune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s