Liten tur innom IKEA

Ny dag, ny cache.

For de som ikke vet det så har jeg og Bergitte en liten rekke av cachedager på rad på gang. Sist jeg sjekket hadde vi en 51 dager på rad med minst en cache hver dag. Så jeg tok turen ut på en cache som ble publisert for en liten time siden, Tribute To Our Pencil Provider. Så det kom ikke som et sjokk at denne cachen lå like ved IKEA, siden 90% av alle cacher i Rogaland inneholder en pen fra den svenske giganten fra øst.

Hintet på denne var enkelt å forstå, når du ankom nullpunktet så var de tikke så utrolig mange plasser den kunne våre gjemt. Så etter et lite søk så fant jeg den. I tillegg tok jeg med meg tre stk trackables for å legge oppi cachen.

Det utrolige er at denne cachen ble publisert for ca en time siden, og allerede har en del folk stukket innom. Litt takket være at folk var på Plantasjen som er like i nærheten når eposten om ny cache tikket inn.

Det var mrs LHV11 som var først her ja. For de som lurer, ja jeg skriver så stygt…

// Rune

5 responses to “Liten tur innom IKEA

 1. Fru Lhv11 føler her et stort behov for å korrigere faktafeil, det var Mrs.lhv11 som var første til å finne denne cachen. Mr. lhv11 var bare sjåfør og koordinatsassistent. :)
  Kjempe fin blogg forresten :)

   • Takk for korrigeringen :)

    Kjempe bra at du har laget noen enkle bruksanvisninger til nybegynnere også! Jeg skal igang med et prosjekt der en hel barnehage skal opp å gå på geocaching og da vil dette kunne være veldig nyttig! Skal se du plutselig får et hopp på leserstatistikken din ;)

   • Jeg så at geocaching.com skal oppgraderes i dag/natt, så jeg ville ikke ha masse screenshots i de guidene. Så de blir utvidet de neste 2-3 dagene :)

    Litt mer sånn ‘trykk her *stor pil*’ så må du ‘trykke her *skamstorpil*’ type guider :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s