Cachetur 30. april 2011: tur til Hommersåk

Etter en lengre dag på jobb tok jeg, PetterR og Christofer fra Team Weifa en liten tur ut for å geocache.

Målet for dagen var Hommersåk, lite viste vi at det ikke var noen lette cacher der ute.

Vi startet på Håbet med Farfar og Vigdis sin Cache og High Voltage. Petter tok et greit bilde av meg fra High Voltage:

Deretter kjørte vi mot Hommersåk og fant Bimarka, Riskastranden og Maudlandsgården. Det krevde lange gåturer og kreativ parkering for å finne frem til disse cachene. Dette er en av grunnen til at jeg oppfordrer folk til å bruke parkeringswaypoint når de legger ut cacher. Det gikk greit til slutt!

Så gikk turen tilbake mot Sandnes og opp til en cache på Vatne som heter Nøtteliten. En stilig liten micro cache. Jeg har vanligvis litt problemer med micro cacher, da de kan være alt mellom himmel og jord, men denne hadde et såpass godt hint at vi fant den ganske raskt. Fikk logget og reiste videre.

Tok en liten tur sør over mot Rosa #9 : Lyngnesveien siden denne har 4 i vanskelighetsgrad. Det tok litt tid og hjelp for å finne frem til denne:

Så for vi over til en ny cache som ikke var så langt unna: Svilandsfossen. Som vanlig, når jeg og Petter er ute og geocacher, så finner vi den vanskeligste / lengste mulige ruten til en cache. Vi gikk fra der fossen startet og hele veien ned til der cachen lå. Fikk tatt noen bilder av turen:

Det var dagens fangst!

// Rune

2 responses to “Cachetur 30. april 2011: tur til Hommersåk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s